was successfully added to your cart.

AlumniNieuws

Alumni helpen studenten. Doe mee!

By 21 April 2021 No Comments

Hoe ervaren onze afgestudeerde studenten het werkende leven? Wat doen ze precies? Welke keuzes hebben zij tijdens hun opleiding gemaakt? Waren dat de juiste keuzes? Hebben ze nog tips voor huidige CMD-studenten? Je kunt ze alles vragen wat je wil tijdens het event Alumni helpen studenten op woensdag 28 april van 19:00 tot 20:30 uur. Meld je snel aan voor een gesprek met een alumnus naar keuze!

Alumni helpen studenten

Er zijn 22 afgestudeerde studenten (alumni) die hun kennis en ervaring met studenten willen delen. Tijdens dit online evenement (we gebruiken de tool Airmeet) krijg je de mogelijkheid om hen te vragen naar onderwerpen als: je profilering binnen CMD, tips voor het zoeken van een stage, praten over het afstuderen, na de opleiding zelf starten met ondernemen, of natuurlijk voor een gezellig gesprek met de alumni.

Ben je CMD student en wil je graag deelnemen aan dit online evenement? Bekijk onze deelnemende alumni en schrijf je in op de aanmeldpagina.

Deelnemende alumni

Deze 22 toppers helpen jou graag met onderwerpen als specifieke vakgebieden, stage, profilering, afstuderen, ondernemerschap en meer. Daarnaast staan ze klaar voor jou specifieke vragen. Wil je meer weten over de deelnemers? Onderaan de pagina vind je de knop naar de aanmeldpagina!

Nuttige informatie

Nadat je jouw alumni gesprekspartners voorkeuren hebt doorgegeven, zullen wij ons best doen om de meest passende matches te maken. Zo zullen er 3 rondes zijn waar jij steeds met een andere alumnus zal praten. Meer informatie krijg je in je mailbox na het aanmelden!

Jij komt toch ook? – Dit evenement is afgelopen!

Klik hieronder om naar de pagina te gaan waar je alle deelnemende alumni ziet en je kan aanmelden!

Je kan je aanmelden tot en met woensdag 28 april 14 uur. We maken graag bijtijds de juiste matches en indeling voor het evenement. We zien je graag de 28e!

Aanmelden

Contact

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Armand Bissesar
Alumni Coördinator
a.a.r.bissesar@hva.nl
06 52 57 92 76

Eva Valkenburg
Alumni Coördinator
e.a.a.valkenburg@hva.nl
06 34 99 37 21

Mattijs Blekemolen
Externe samenwerking
m.blekemolen@hva.nl
06 21 15 61 86

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.