was successfully added to your cart.

Nieuws

Bouw mee aan CMD!

By 13 January 2021 One Comment

Volgende week gaat de Nationale Studenten Enquête 2021 (NSE) van start. Vanaf maandag 18 januari ontvang je als HvA-student een e-mail met de uitnodiging om mee te doen. In deze blogpost lees je wat CMD heeft gedaan met de verbeterpunten die naar voren kwamen uit de NSE van 2018.

Wat is er na de NSE van 2018 zoal verbeterd?

  • Internationalisering: we hebben de afgelopen jaren hard aan internationalisering gewerkt – al is het lastig om dit in COVID-tijden te laten zien;
  • De studielast van de opleiding: er wordt hard aan gewerkt om de opleiding wat minder ‘vol’ en zwaar te maken. De recente onderwijsvernieuwing is hier een voorbeeld van;
  • De stage-ervaring: het stageproces wordt steeds overzichtelijker ingericht. Ook is er nauwer contact tussen de begeleiders en de studenten die op stage zijn.

#Lekker belangrijk

Zeker! De resultaten van de enquête worden gebruikt voor voorlichting aan aankomende studenten, rankings en om de kwaliteit van onderwijs en dienstverlening te verbeteren. De vragen gaan over: de inhoud van de opleiding, vaardigheden, voorbereiding op de beroepsloopbaan, docenten, informatie vanuit de opleiding, studiefaciliteiten, toetsing en beoordeling, studieroosters, studielast en studiebegeleiding. Door de NSE in te vullen help je ons jou beter te helpen.

Meer info?

Wil je meer informatie over de NSE? Klik hier voor de pagina op de A-Z lijst van de HvA.

Alvast heel erg bedankt :)

Bouw je mee aan CMD? Vul je dan voor ons de NSE in? Alvast heeeeeel erg bedankt! En wie weet verdien je er nog een mooie gadget mee! Houd je mail dan even in de gaten voor de uitnodiging en de link op maandag 18 januari a.s. Doei!

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.