was successfully added to your cart.

Nieuws

Design en Content Team gezocht!

By 17 November 2020 No Comments

Show, don’t tell. Dat is de visie van CMD als het gaat om laten zien wie we zijn en wat we doen. En dat willen we graag samen met onze studenten vormgeven. We zijn daarom op zoek naar CMD-studenten die samen met ons een design en content team willen vormen. Vanuit je eigen interesse (fotograferen, schrijven, visueel ontwerpen, vloggen, filmen, etc.) kun je het team komen versterken. Voelt goed? Lees dan verder!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CMD Amsterdam (@cmdamsterdam)

Laten zien wie we zijn, door te laten zien wat we doen!

Er gebeuren veel toffe dingen bij CMD! Er is ook veel interesse vanuit (aankomende) studenten en bedrijven om hier meer over te weten komen. We willen niet zeggen wat CMD doet. We laten het zien. En CMD-studenten kunnen daar heel goed bij helpen.

Ieder jaar belonen we het beste studentenwerk tijdens de Golden Dot Awards. Of nodigen we onze relaties uit voor een zelf georganiseerde conferentie over design ethiek. Ook onze studievereniging IAM Core organiseert interessante studiereizen en stagemarkten. Zo nu en dan schuift er wat in het onderwijsprogramma, met nieuwe-/aangescherpte vakken en projecten. Of we maken een videoportret van een afgestudeerd CMD-student. Misschien vind je het leuk om een inkijkje in je eigen studentenleven te geven? Kortom, er zijn veel verhalen.

Vind je het leuk om deze verhalen te vertellen, op te sporen en vorm te geven? Kom dan bij het CMD design en content team!

Jouw verhaal. Ons verhaal!

Binnen CMD is op dit moment een aantal externe communicatie medewerkers. Wat we nog missen? Persoonlijke CMD-studentenverhalen. En nieuwe communicatie-uitingen, gemaakt door CMD-studenten. Samen vertellen we de verhalen van CMD.

We willen samen met een groepje CMD-studenten een design en content team opzetten. In dit team kunnen studenten uit verschillende studiejaren en met diverse interesses en vormgevingskwaliteiten zitten. Met elkaar maken we een plan (contentkalender) voor het komende studiejaar. We hebben daar zelf al een idee over, maar we houden ook rekening met jouw beschikbaarheid, interesses en skills die je verder zou willen ontwikkelen. Zo helpen we elkaar.

Onze social media kanalen en nieuwsbrieven vormen de belangrijkste kanalen waar we onze verhalen willen vertellen. We zijn ook kritisch over de kanalen, maar de realiteit is dat veel (aankomende) studenten en bedrijven van deze kanalen gebruik maken. Studenten maken een studiekeuze nu deels ook aan de hand van content die op deze kanalen verschijnt. Aan ons de taak om die studenten de mogelijkheid te geven om te ontdekken of ze bij ons passen, door te laten zien wat ze bij CMD kunnen leren. Het moet geen verkooppraatje worden. We vinden het belangrijk om een realistische boodschap te verspreiden. Jouw echte verhaal. Ons echte verhaal. Maar wel met oog voor detail vormgegeven. En de bekende CMD-knipoog natuurlijk ;)

Dit krijg je er voor terug!

Als lid van het CMD design en content team kun je rekenen op mooie voordelen! We zetten de belangrijkste voor je op een rijtje.

  • Tijd om jouw eigen design en content skills te verbeteren
  • Bezoeken van evenementen op kosten van CMD
  • Vergroten van je netwerk (studenten, docenten, bedrijven)
  • Aanwinst voor je CV / digitale portfolio
  • Financiële vergoeding (ook SRP’s voor jaar 1 en 2)

Lijkt het je wat? Vul dan onderstaand interesseformulier in. Deadline inzenden: vrijdag 4 december 2020.

powered by Typeform

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.