Opdrachtomschrijving:
De doelstelling van Next Urban Mobility is om met duurzame concepten het vervoer in de stad veranderen. Eén van de ideeën is HUB, waarmee de merken Gazelle, Greenwheels en Swapfiets gecombineerd worden in een white label product. Voor een vast bedrag per maand kunnen bedrijven voertuigen – inclusief service – huren. Hierdoor hebben bedrijven maar één leverancier voor al het bedrijfsvervoer en helpen ze mee tegen de verkeersdrukte en onnodige bezette parkeerplaatsen van leaseauto’s in de stad.

Eindresultaat:
HUB zal worden ingezet als white label app. Dit betekend dat dezelfde app zal worden ingezet voor verschillende bedrijven, met daarin hun eigen bedrijfsvoertuigen. Door gebruik te maken van een cross-platform techniek (React Native) is er zowel een Android als iOS app ontwikkeld. Voor een startup zoals Next Urban Mobility heeft dit veel voordelen. Zo is het erg schaalbaar en kunnen er makkelijk nieuwe vervoersmethode (per bedrijf) worden toegevoegd. Daarnaast is het als white label app makkelijk te onderhouden.

Via de app kunnen werknemers op een gebruikersvriendelijke manier voertuigen reserveren, classificeren en beheren. Met een digitaal slot kunnen zij van zowel auto’s als fietsen de voertuig sleutel op hun telefoon krijgen. Door reserveringen te kunnen classificeren op projectbasis, en de mogelijkheid om privé- of omrij kilometers toe te voegen, is het voor bedrijven tevens makkelijk om een volledige en gecontroleerde rittenadministratie op te leveren aan de Belastingdienst.

Link(s) naar meer info / demo(s) / filmpjes van het project:


Afbeeldingen:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.