Opdrachtomschrijving:
Voor ons project moesten we een fysiek interactief product opleveren dat de slaapervaring moet verbeteren.  Het probleem dat wij willen oplossen is de gameverslaving van kinderen tussen zes en twaalf jaar oud.

Eindresultaat:
The Game Changer is een fysiek product, vormgegeven als een kip die de game-uren bijhoudt van uw kind. Als de ingestelde tijd verlopen is, wordt de stroom naar de gameconsole geblokkeerd. Uw kind wordt gewaarschuwd door middel van geluiden en de emoties die worden weergegeven op het scherm (de bril). Als uw kind eerder stopt, wordt deze beloond met bonus uren. Deze bonusuren worden opgespaard en kunnen in overleg met de ouder op een andere dag worden ingezet.

The Game Changer zorgt ervoor dat zijn gamegedrag onder controle wordt gehouden. Doordat uw kind minder gamet, zal het slaapgedrag van uw kind verbeterd worden. Het product is gericht op kinderen van zes tot twaalf jaar maar natuurlijk moeten de ouders het product voor hun kinderen kopen. De reacties van deze ouders waren erg positief. Deze ouders zagen potentie in het product en wilden het wel overwegen om het aan te schaffen.

Link(s) naar meer info / demo(s) / filmpjes van het project:

http://tgc.dzmedia.nl/

 

Afbeeldingen:

One Comment

  • Tommy Jake Smid says:

    I love the fact that the child can have influence on how long he can play.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.