Nominaties Golden Dot Awards 2019

Recharge

Een web-app die gebruikers in staat stelt melding te maken van problemen, die kunnen ontstaan tijdens het opladen van een elektrisch voertuig.

Overhoorbot

Met de overhoorbot kunnen (blinde) leerlingen zelfstandig woordjes oefenen en zich overhoren met een Conversational Interface. Leraren kunnen eigen woordenlijsten maken en delen met hun leerlingen.

A cocoa farmer’s life in Ghana

Een interactieve storytelling website waarin data en visualisaties worden gecombineerd om inzicht te geven in het leven van boeren in Ghana.

The Hateful Eight promotie website

Een extensie op het gevoel en karakter van de achtste film van Quentin Tarantino, “The Hateful Eight”, om de filmervaring te vergroten en kijkers nieuwsgierig te maken.

Living Comic: Thanos vs Iron Man

Een 'levende' comic van een vechtscène tussen Thanos en Iron Man uit de film Avengers: Infinity War (2018).

The Size Converter

Een online fitting-tool om te zorgen dat jij als online klant makkelijker en sneller de juiste maat jeans kan bestellen, aan de hand van het merk en de maten van je huidige favoriete jeans.

Fuentes App

De Fuentes app is dé digitale oplossing om op een speelse wijze je Spaans op niveau te behouden. Speel luister- en spreekspellen en verleer niet meer je Spaanse kennis na het afronden van de lessen.

Redesign OBA website

Een helpende hand bieden aan vluchtelingen en immigranten die willen inburgeren in de Nederlandse cultuur door een redesign van de website van de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Koken met AR

Een Augmented Reality (AR) game-installatie die kinderen laat kennismaken met koken.

2018 voor Haven-Stad

Deze website geeft de gebruiker een overzicht van de plannen en ontwikkelingen die de Gemeente Amsterdam in de maatschappelijke context van 2018 gemaakt heeft omtrent het nieuwe stadsdeel: Haven-Stad.

Promptus

Promptus is een smartphone applicatie die studenten helpt bij hun tijd efficiënt te besteden tijdens schoolgerelateerd werk door notificaties uit te stellen om doelgericht te werken.

De IJsbreker

De IJsbreker is een hulpmiddel om de bestaande relaties van eenzame Amsterdamse ouderen te versterken. De IJsbreker maakt de momenten dat er iemand op visite komt waardevoller.

SenseSafety

Het product moet voorkomen dat auto en dier met elkaar in botsing komen. Het product signaleert een wild dier in de berm en geeft feedback aan de bestuurder.

Eindproduct vak Vormgeving

Een single page website met doelstelling het verkopen van drie verschillende salades, met een gekozen style om het product zo aansprekend mogelijk te maken.

The smart digital beer sommelier

Met mijn eindproduct vervul ik de behoefte van de gebruiker naar persoonlijk bieradvies. De gebruiker krijgt advies op basis van 3 datastromen: Klikgedrag, externe factoren en een persoonlijk gesprek.

Online Magazine Pure Luxe

Een gepersonaliseerd high-end online magazine van Pure Luxe die de merkbeleving en synergie met het geprinte magazine vergroot voor succesvolle mensen met een interesse in luxury gerelateerd nieuws.

Adventure Tiles

Connecting the physical and digital world of children, with tiles that work together with a tablet. This should encourage the children to movement and learn at the same time.

Verhalen web app van NS

Via de verhalen web app kunnen reizigers in meerdere contexten een verhaal lezen voor, tijdens en na hun reis met de NS. De app helpt de gebruiker met het vinden van een verhaal in meerdere situaties.

Traverse

A winter sports application based on gamification that inspires its users to explore their mountains, challenge their friends and bring out the best version of themselves.

Type Conversion Training

An engaging interactive game that challenges flight attendances to cope with crash situations. The game invites participants to practice and test their knowledge.

Rock(et)ship

Rock(et)ship is a location-based multiplayer VR act that can travel across events and includes wirelessly interconnected Android smartphones placed in Gear VR headsets.